Giethoorn Cold cases uitje al te boeken vanaf 4 personen

Bij dit Giethoorn Cold cases uitje is inbegrepen:

  • Een warme consumptie naar keuze en boerenbrok
  • Giethoorn cold case game
  • Burgerspecial naar keuze met portie friet

  Prijs: € 19,95 p.p. en is te boeken vanaf 4 personen.
  Minder personen in overleg mogelijk!

Uitbreidingsmogelijkheden:

Bovenstaand programma is uit te breiden met 2 uur fluistervaren door Giethoorn + € 8,50 p.p.

De prijs van het Giethoorn Cold Cases arrangement is geldig tot en met 31 december 2021.

Giethoorn Cold cases

Een detective game door Giethoorn, waarbij u dwars door de Pittoreske dorpskern van Giethoorn wandelt en de game tot een goed eind probeert te brengen.

Programma:

Het arrangement kan op ieder gewenst tijdstip beginnen en het programma kan ook Vice Versa worden gespeeld.

Giethoorn Cold Case begint met een warme consumptie en boerenbrok in Burgers & Grill. Vervolgens speelt u de game en sluit u af met een heerlijke Burgers & Grill burgerspecial naar keuze met een portie friet.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Elektrische fietsen
 • Oplaadpunt
 • Fietsenstalling

Onze partner

Brasserie in Giethoorn

Dit eetcafe is een brasserie met een gezellige huiskamersfeer gelegen in de historische dorpskern van Giethoorn. Het ideale vertrekpunt voor een gezellige dag uit, maar ook de plek waar u van een heerlijke Swirls, Bladero of soep kunt genieten, terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of u heerlijk uitkijkt over het meer.

Faciliteiten

De gezellige brasserie die een gezellige huiskamersfeer uitstraalt biedt plaats aan 35 tot 50 personen, maar beschikt ook over een terras voor ongeveer 60 personen waarvan een groot deel overdekt is. Als één van de weinge restaurants beschikt het eetcafe over een speeltuin en is het bereikbaar vanaf het wandelpad langs de dorpsgracht, maar ook per boot via het meer.

Naastgelegen vakantiepark

In 2013 is het naastgelegen vakantiepark geopend en vindt u daar 40 luxe vakantie lodges met eigen sloep. Het vakantiepark is gelegen bij het eetcafe. U kunt bij hier overnachten in luxe 2, 4 en 6 persoons vakantiehuisjes of een houten 6 persoons vakantiewoning. Op het park is een speeltuin voor de kinderen aanwezig.


Het centrum van Giethoorn is geheel autovrij, dit betekent dat het eetcafe en het vakantiepark niet met de auto te bereiken zijn.

Ligging en Omgeving

Het eetcafe is gelegen in de historische, maar autoluwe dorpskern van Giethoorn. U kunt parkeren bij Giethoorn-Middenbuurt (betaalt) of Giethoorn Centrum-Dorp (gratis). Beide liggen op 5 minuten loopafstand van het cafe. Dit pand is zowel gelegen aan de dorpsgracht als het meer.


Giethoorn ligt in het Nationaalpark Weerribben-Wieden dat bekend staat om haar unieke waterrijke flora en fauna. Naast het mooie en pittoreske Giethoorn zijn de natuurgebieden, de vele bezienswaardigheden en leuke plaatsjes zeer zeker de moeite waard en leuk te combineren in een dagje uit.