Vriendinnenuitje - dagprogramma op de Veluwe - Kluiscode25 en heerlijke tapasworkshop

Bij dit vriendinnenuitje op de Veluwe is inbegrepen

  • Spel kluiscode25 uitleg en begeleiding
  • Tapas workshop
  • Sangria en Ranja tijdens de workshop

Prijs: 

  • Tot en met 10 personen € 71,45 p.p.
  • 11 tot en met 15 personen € 68,45 p.p.

Tijdsduur: 3 a 3,5 uur
Onze gastheer of gastvrouw zorgt voor de recepturen en een drankje, u voor de mankracht en de volledige uitvoering.

De prijs van dit arrangement is geldig tot en met 31 december 2019.

Kraak samen met uw vriendinnen de code en weet te ontsnappen!

Wij hebben een hotelkamer geboekt voor u:  hotelkamer 25. ROOMSERVICE! Dat zijn de eerste woorden van dit spannende spel.
Wat is er gebeurd? En belangrijker nog… wat gaat er de komende 25 minuten plaatsvinden in deze kamer? Ontdek in een  team van 8-10 personen de raadsels, opdrachten, jokers en andere spelelementen. Welk team kraakt als eerste de kluiscode en wie van de teams behaalt de meeste punten?  Aansluitend gaat u  gezellig tapas maken bij ons restaurant Proef!.

Tapasworkshop

  De zaal met open keuken staat helemaal tot uw beschikking. In onze PROEFkast bevinden zich alle ingrediënten voor lekkere tapas en verse drankjes. Zo kunt u, in een ontspannen setting en aan de hand van onze recepturen, uw persoonlijkheid omzetten in gezelligheid en lekkere hapjes. Een moment van ongedwongen teambuilding en tijd voor elkaar, onder het genot van tapas en een drankje. Zo makkelijk kan het zijn.

  Het arrangement is inclusief Sangria en ranja, overige dranken op nacalculatie.

Rustieke en landelijke locatie

In het rustieke en landelijke Voorthuizen ligt deze bijzondere locatie. Heidepaarse, koperen en houten details geven u het echte Veluwe-gevoel en tevens is hiermee de historie van de Koperen Pomp in stand gehouden. Voel u welkom en positief verrast om vervolgens uw smaakpapillen op de proef te stellen.

Onze partner

Algemeen

Dit gezellige restaurant in Voorthuizen is een plek waar u feest viert, vergadert, een zaal huurt of een leuke familiebijeenkomst heeft. In een geweldige ambiance met prachtig uitzicht over de natuurlandschappen bent u zowel in uw vrije tijd of aan het werk op het juiste adres.

Het buitenterras

Het grote buitenterras zorgt ervoor dat ook bij mooi weer genoten kan worden van een hapje en drankje. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Zelfs uw evenement, zakelijke bijeenkomst of vergadering op maat wordt tot in de puntjes verzorgd. Diverse zalen bieden u een fijne sfeer, passend bij uw gezelschap.

Ligging

De uitstekende ligging zorgt voor een ultieme (smaak)beleving van de Veluwe. De mooie natuur ligt aan uw voeten en biedt zowel de rustzoeker als de actieveling ontzettend veel mogelijkheden. Diverse wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat u de Veluwe echt leert kennen. Gelegen aan een Recreatiepark zorgt ervoor dat u uw diner, activiteit, teambuilding of bruiloft kunt combineren met een comfortabel verblijf in diverse soorten bungalows, chalets of hotelkamers.

Veluwese stijl

In het restaurantgedeelte ervaart u de Veluwe op diverse manieren. Interieuraccessoires zijn tot in de puntjes verzorgd. Heidepaarse, koperen en houten details geven u het echte Veluwe-gevoel en tevens is hiermee de historie van de Koperen Pomp in stand gehouden. De uitgebreide wijnkeus staat op de muur en geeft u een ruime keus om uw lunch of diner te upgraden.